Meewerkend teamleider Sorteer & Verkoop (38 uur)

Voor onze uiteenlopende activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en kwaliteitsgerichte collega.


Inhoud van de functie:

Binnen Stichting Kringloop Alphen vindt er een veelheid aan bedrijfsactiviteiten plaats. De verscheidenheid aan taken voor elke medewerker is dan ook groot. Voor de sorteerhal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kwaliteitsgerichte teamleider. De sorteerafdeling is de schakel tussen inzameling en verkoop en speelt een belangrijke rol in het bevoorraden van onze kringloopwinkels in Alphen aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. Jouw hoofdtaak als meewerkend teamleider is het faciliteren van de sorteermedewerkers van de diverse afdelingen (kleding, boeken, elektra, beeld- en geluiddragers, muziekinstrumenten, klokken, speelgoed en huisraad). Daarnaast draai je zelf mee op alle sorteerafdelingen. Je bewaakt de bedrijfsprocessen en ondersteunt de leidinggevenden van de inzameling en de winkel door in te springen waar dit gewenst is. Je neemt bijvoorbeeld goederen aan bij het magazijn, je helpt klanten bij de kassa, je bevoorraadt de winkel en houdt hem netjes.

Wij zoeken:

Wij zoeken een empathisch ingestelde teamleider met mensenkennis die de medewerkers op waarde weet te schatten en ze op een positieve en constructieve manier organisatiegericht aanstuurt. Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en ervaring. Kan goed presteren onder druk en schakelt moeiteloos tussen taken en verantwoordelijkheden. Je onderstreept met jouw inzet en motivatie de visie en missie van de organisatie. Je weet ook tweedehands goederen en textiel op waarde te schatten of bent bereid je dit in korte tijd eigen te maken. Je bent vaardig in Windows en Microsoft Office. Je hebt bedrijfshulpverlening of bent bereid dit te behalen. Je hebt minimaal rijbewijs B en bent van maandag t/m zaterdag van 8.15 tot 17.45 uur beschikbaar.

Wij bieden:

  • een dienstverband voor 38 uur per week (voor de periode van één jaar met mogelijkheid tot verlengen),
  • een baan in een mensgerichte organisatie en 130 gedreven en enthousiaste collega’s,
  • goede arbeidsvoorwaarden en
  • salaris conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden voor Kringloopbedrijven. Stichting Kringloop Alphen is aangesloten bij Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

Meer informatie?

Neem contact op met Marion Bakker via telefoonnummer 0172 – 422490. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Enthousiast?

Stuur je sollicitatiebrief met cv uiterlijk 31 mei 2020 ter attentie van Marion Bakker via de mail naar sollicitatie@kringloopalphen.nl.