Assistent Leidinggevende Inzameling & Verkoop | betaald | 38 uur

Voor onze uiteenlopende activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en kwaliteitsgerichte collega.


Inhoud van de functie:

Binnen Stichting Kringloop Alphen vindt er een veelheid aan bedrijfsactiviteiten plaats. De verscheidenheid aan taken voor elke medewerker is dan ook groot. Voor de vestiging in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte assistent leidinggevende. Je ondersteunt de leidinggevende bij het bewaken van de bedrijfsprocessen van het ontvangen en ophalen van de spullen, de presentatie in de winkel en de verkoop en het eventueel bezorgen. Je geeft functioneel leiding aan de betrokken medewerkers, daarnaast draai je zelf mee op de afdelingen en springt in waar dit gewenst is. Je instrueert, motiveert en coacht. Je vervangt de leidinggevenden bij hun afwezigheid en geeft ook leiding en sturing aan de diverse vestigingen bij afwezigheid van hun contactpersoon op de hoofdvestiging. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal verloop van alle inzamel- en verkoopactiviteiten en voor het beleid dat wordt gehanteerd. Je zorgt voor een representatieve inrichting en uitstraling van het innamepunt, het magazijn en de winkel. Kortom, je bent niet bang om het beste uit je team te halen en zelf ook de mouwen op te stropen door met een grote bakauto de spullen bij mensen op te gaan halen. Wat hier is beschreven is nog maar een fractie van wat deze veelzijdige baan inhoudt!

Wij zoeken:

Wij zoeken een empathisch ingestelde assistent leidinggevende met mensenkennis die de medewerkers op waarde weet te schatten en ze op een positieve en constructieve manier organisatiegericht aanstuurt. Je hebt aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en ervaring. Kan goed presteren onder druk en schakelt moeiteloos tussen taken en verantwoordelijkheden. Je weet ook tweedehands goederen en textiel op waarde te schatten of bent bereid je dit in korte tijd eigen te maken. Je onderstreept met jouw inzet en motivatie de visie en missie van de organisatie. Je hebt bedrijfshulpverlening of bent bereid dit te behalen en je hebt minimaal rijbewijs B en bent van maandag t/m zaterdag van 8.15 tot 17.45 uur beschikbaar.

Wij bieden:

  • een dienstverband voor 38 uur per week,
  • een prettige werkomgeving met afwisselende werkzaamheden,
  • een baan in een mensgerichte organisatie en een leuk en enthousiast team collega’s,
  • een functie in roosterdienst. Hoeveel uren en welke dagen je precies gaat werken, gaat in overleg. Het betreft in ieder geval een vast, zich herhalend, rooster en dat je één zaterdag per twee weken werkt, staat vast.
  • goede arbeidsvoorwaarden en
  • salaris conform Cao Kringloop Nederland. Stichting Kringloop Alphen is aangesloten bij Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

Meer informatie?

Neem contact op met Claudia van Heemskerck Düker via sollicitatie@kringloopalphen.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

Enthousiast geworden? We zien je sollicitatie in de vorm van een motivatiebrief + cv graag tegemoet. Stuur deze ter attentie van Claudia van Heemskerck Düker via de mail naar sollicitatie@kringloopalphen.nl.

We checken regelmatig de reacties. Zien wij een mogelijke match, dan nemen we spoedig contact met je op. Zodra de juiste match is gemaakt, sluiten we de vacature, wacht dus zeker niet te lang met reageren!