Goede doelen gezocht!

Het mag weer! Iedereen kan bij Stichting Kringloop Alphen goede doelen nomineren. Eén van de belangrijke pijlers van de kringloop is het steunen van goede doelen. Naast de idealen die we zelf nastreven, proberen we ook andere instellingen te helpen hun dromen te verwezenlijken. Elk jaar streeft Stichting Kringloop Alphen ernaar een bedrag aan verschillende goede doelen te schenken.

De kringloop bestaat doordat bewoners van Alphen en omstreken de drukbezochte winkels weten te vinden. Het is daarom des te leuker dat juist jij goede doelen mag voordragen.

Dus ken jij een vereniging, organisatie of een instelling die jij hiervoor in aanmerking wilt laten komen? Laat het ons weten door haar voor te dragen!

Hoe gaat het in zijn werk? Haal bij één van de kringloopwinkels van Stichting Kringloop Alphen een goede-doelenflyer, vul hem in en lever het uiterlijk 31 oktober 2023 bij één van onze kassa’s in. De hoofdvestiging van Stichting Kringloop Alphen bevindt zich op Energieweg 13 in Alphen (tegenover de Zendtoren). Woon je in (de buurt van) Hazerswoude-Rijndijk, dan kun je daar onze vestiging bezoeken op Rijndijk 53a (tegenover de Scheepjeskerk). De spelregels zijn hier te vinden.