Absurd lage prijzen tijdens de boekenmarkt van Stichting Kringloop Alphen

10 maart 2020

Hou je ervan je te verliezen in een goed verhaal? Zaterdag 14 maart 2020 liggen méters extra boeken bij de kringloopwinkel op Energieweg 13 in Alphen klaar om een nieuwe eigenaar te krijgen. Je kunt naar hartenlust snuffelen, speuren en rondneuzen op zoek naar pareltjes. Zeker weten dat je met hele stapels naar huis gaat! En het kost je die dag ook nog eens bijzonder weinig. Tijdens de boekenmarkt wordt de prijs namelijk bepaald door de dikte van het boek. Boeken op de markt kosten op deze dag slechts 25 cent per centimeter! Om een beeld te geven: een flinke Karin Slaughter kost je bijvoorbeeld maar 75 cent. Da’s geen geld!

Mark, medewerker van Stichting Kringloop Alphen, raadt aan de datum nu vast in je agenda te zetten: ‘Echt, als we alles op zouden stapelen, zouden we de zendtoren wel in hoogte kunnen evenaren, zo bizar veel boeken bieden we die dag aan. Dit is dé kans om voor heel weinig geld met heel veel moois naar huis te gaan!’

Aan de kinderen heb je trouwens geen, eh… kind, want die kunnen zich gratis laten schminken of smullen van de versgepopte popcorn.

Datum:        Zaterdag 14 maart 2020

Locatie:       Stichting Kringloop Alphen – Energieweg 13 – Alphen aan den Rijn

Tijd:             van 09.30 tot 16.00 uur

Wat:             Alle boeken in de tent 25 cent per centimeter