juni 2021

5 juni feest in de kringloopwinkel. Kom je ook?

Lekker snuffelen bij één van de kringloopwinkels van Stichting Kringloop Alphen en naar huis gaan met je gevonden schatten is altijd al een feestje, maar zaterdag 5 juni 2021 is het feest helemaal compleet! Dan zijn er zowel bij de kringloopwinkel in Alphen als bij die in Hazerswoude diverse activiteiten en maak je kans op leuke prijzen.

Directeur Martin van Keeken vertelt: “De Familiefeestdag wordt een bijzondere dag voor de kringloop. Dan vieren we voor alle klanten dat we 30 jaar bestaan. Bij beide kringloopwinkels is het dan, uiteraard nog steeds coronaproof, feestelijk winkelen. Er zijn kraampjes met extra veel koopjes, lekkere muziek en ook voor de  innerlijke mens is gezorgd met een prijsvraag in de winkel: daar valt een taart mee te winnen en de hele dag zijn er gratis hapjes en drankjes. Dat is nou met recht wat je noemt: ‘lekker winkelen!’.

Voor de kinderen is er ook zat te doen, die kunnen zich uitleven op het springkussen snoepen van een gratis suikerspin of een bakje popcorn, zich laten schminken en alvast een Vaderdagcadeau van recyclematerialen maken, eigenlijk is er te veel om op te noemen. Het hoogtepunt van de dag is om 15.00 uur. Dan maken we bekend welke tien doelen de meeste stemmuntjes hebben gekregen en dus door zijn naar de volgende ronde!”

Van Keeken vervolgt: “De stemkokers zitten nog lang niet vol, maar de strijd tussen de doelen is spannend! Dus ruim flink je huis op, kom je spullen brengen in ruil voor een stemmuntje en zorg dat jouw goede doel bij de laatste tien zit!”

In Kringloopwinkel Alphen zijn de volgende activiteiten (allemaal gratis!): springkussen, schmink, recycleworkshop, suikerspin, prijsvraag, hapjes, bbq. Daarnaast is er een speelgoed- en een koopjesmarkt.

In Kringloopwinkel Hazerswoude zijn de volgende activiteiten (allemaal gratis!): springkussen, schmink, recycleworkshop, popcorn, prijsvraag, hapjes en live muziek (Cedis treedt op!).

Wanneer: Zaterdag 5 juni 2021

Waar: Kringloopwinkel Alphen – Energieweg 13 (tegenover de zendtoren) en Kringloopwinkel Hazerswoude – Rijndijk 53a (tegenover de Scheepjeskerk).

Tijd: van 09.30 tot 17.00 uur