Absurd lage prijzen tijdens de boekenmarkt en dvd-outlet van Stichting Kringloop Alphen

Hou je ervan je te verliezen in een goed verhaal? Zaterdag 30 maart liggen méters extra boeken bij de kringloopwinkel op Energieweg 13 in Alphen klaar om een nieuwe eigenaar te krijgen. Je kunt naar hartenlust snuffelen, speuren en rondneuzen op zoek naar pareltjes. Zeker weten dat je met hele stapels naar huis gaat! En het kost je die dag ook nog eens bijzonder weinig. Tijdens de boekenmarkt wordt de prijs namelijk bepaald door de dikte van het boek. Boeken op de markt  kosten op deze dag slechts 25 cent per centimeter! Om een beeld te geven: een flinke Karin Slaughter kost je bijvoorbeeld maar 75 cent. Da’s geen geld!

Duurt een boek je te lang? Met de dvd’s gaat de kringloop al helemaal los! Regelmatig krijgen we de vraag: ‘Ik zoek een specifieke film maar kan hem niet vinden, mag ik even achter kijken?’. Nou kunnen we daar natuurlijk niet aan beginnen, maar wat we wel kunnen doen is eenmalig de hele voorraad aanbieden! En dat gaan we doen ook! Onvoorstelbaar veel dvd’s liggen 30 maart op je te wachten. En ze gaan, alleen dan en allemaal, weg voor de helft van de prijs. 50 cent per stuk: absurd!!

Ben je op zoek naar een speciaal boek of een speciale film? Kom dan vroeg, dan zit ‘ie er zeker nog tussen. Wil je gewoon ‘lekker veel, voor weinig’ kom dan het laatste uurtje, van 15.00 tot 16.00 uur, langs, koop een big shopper voor € 7,50 en stop hem zo vol als je kunt!

Mark, medewerker van Stichting Kringloop Alphen, raadt aan de datum nu vast in je agenda te zetten: ‘Echt, als we alles op zouden stapelen, zouden we de zendtoren wel in hoogte kunnen evenaren, zo bizar veel boeken en dvd’s bieden we die dag aan. Dit is dé kans om voor heel weinig geld met heel veel moois naar huis te gaan!’

Aan de kinderen heb je trouwens geen, eh… kind, want die kunnen zich uitleven op het springkussen. En bij dvd’s hoort natuurlijk popcorn, die poppen we vers en delen we de hele dag gratis uit.

Datum:        Zaterdag 30 maart 2019

Locatie:       Stichting Kringloop Alphen – Energieweg 13 – Alphen aan den Rijn

Tijd:             van 09.30 tot 16.00 uur

Wat:             Alle boeken in de tent 25 cent per centimeter. Alle dvd’s voor de helft van de prijs