Openingstijden
Kringloopwinkel
Energieweg
maandag t/m zaterdag
09.30 - 17.30 uur
 
KringloopCafé
Energieweg
maandag t/m zaterdag
09.30 - 17.00 uur

Kringloopwinkel
Hazerswoude-Rijndijk
dinsdag t/m zaterdag
11.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Energieweg
maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.30 uur
zaterdag 
09.30 - 17.30 uur

Goederen afleveren
Hazerswoude-Rijndijk
dinsdag t/m zaterdag
11.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Ecopark De Limes
maandag t/m zaterdag 
09.00 - 17.00 uur
 
Goederen afleveren
Milieustraat Nieuwveen
maandag t/m vrijdag
13.00 - 17.00 uur 
zaterdag 
09.00 - 16.00 uur  
 
Stichting Kringloop Alphen
is aangesloten bij:
logo_bkn.png
 
 
Vacatures
Houdt mij op de hoogte
van de activiteiten die Stichting Kringloop Alphen organiseert.Volg ons op Twitter!
Spullen nodig
Twee winkels

Het winkeloppervlak is gegroeid van 42 m2 naar ruim 1.500 m2. Van één minimale naar drie prachtige locaties die precies aansluiten bij hun verkoopfunctie.

Aan de Energieweg 13 in Alphen aan den Rijn vindt u onze hoofdvestiging Energieweg. U kunt hier terecht voor meubels, huishoudelijke artikelen,  boeken en platen,  speelgoed,  elektrische apparatuur, curiosa, kleding, schoenen en allerlei modeaccessoires.

In Hazerswoude-Rijndijk, op de kruising van de Willem Kloosstraat en De Potgieterlaan, bevindt zich ons tweede filiaal: De Potgieter. Hier kunt u terecht voor boeken, speelgoed, kleding en allerhande klein huisraad. Klik hier voor de openingstijden en adresgegevens.

 

 
Boeken, platen en cd's

boeken.jpgMet 70.000 kilo boeken en 5.500 kilo platen per jaar een zeer interessante afdeling binnen de Stichting Kringloop. Acht vrijwilligers hebben er een klus aan om de aanvoer te stroomlijnen, te selecteren en te prijzen. Net als in de "gewone" boekwinkel of platen/cd zaak vindt u alle boeken en platen keurig gerangschikt. Van bladmuziek tot kinderboek. Van klassiek tot hiphop en jazz. Wij bieden ook regelmatig bijzondere boeken aan op Internet via Marktplaats.

 
Elektrische apparaten

huishoudelijk.jpgDe afdeling elektrische apparaten vraagt voortdurende attentie en zorg en is zeer divers. Alles tussen krultang en wasmachine is bij ons te vinden. Het is onmogelijk om alle aangeboden artikelen ook op functionaliteit te testen. Daarom krijgt u op alle elektrische apparaten een week uitprobeergarantie. De herkomst en geschiedenis van deze producten is onbekend. We raden u daarom aan als veiligheid geboden is, altijd een deskundige hier naar te laten kijken en zonodig te laten installeren.

Voor veel gebruiksaanwijzingen verwijzen wij u naar de volgende Internetsites:

http://www.gebruikershandleiding.com/

http://www.diplodocs.nl/references.php 

 
Klokken

klokken.jpgMomenteel zijn er twee vrijwilligers die met zeer veel vakkennis en liefde alle ingekomen uurwerken door hun handen laten gaan. Daarom kunnen wij op onze nagekeken klokken 3 maanden garantie geven. Niet goed, geld terug.

 

 

 
Meubilair

meubilair.jpgMet een aanvoer van 650.000 kilo per jaar is het meubilair de zwaargewicht van onze Stichting. Deze enorme hoeveelheid heeft onze voorselectie al doorstaan. We hebben dan ook een meubelafdeling die gezien mag worden. Natuurlijk houden we rekening met de smaak van onze klanten. Er is voor iedereen wat te vinden.

 

 

 
Huishoudelijke artikelen

diversen.jpgDe 60.000 kilo huishoudelijke artikelen die op jaarbasis wordt aangeleverd is heel bewerkelijk. Doos na doos wordt uitgepakt en gesorteerd op bruikbaarheid en frisheid. Alles wat niet voor hergebruik in aanmerking komt wordt op materiaalsoort (hout, glas en ijzer) weggebracht. We blijven scherp om u te blijven verrassen met ons winkelassortiment.

 

 

 
Kleding en textiel

Jaarlijks wordt er maar liefst 300.000 kilo textiel zorgvuldig uitgesorteerd door modebewuste vrijwilligers. Met de kleding die in de rekken hangt kunt u naar hartelust complete garderobes voor het hele gezin samenstellen. We houden uiteraard rekening met de seizoenen en bovendien wisselt de collectie dagelijks! U vindt op de kledingafdeling ook gordijnen, schoenen, stropdassen en andere modeaccessoires.

kleding-sorteren.jpg

kleding.jpg

 
Bezorgen

Uiteraard bezorgen wij uw aankopen graag bij u thuis. Voor bezorgen binnen de gemeente Alphen aan den Rijn brengen wij € 15,- in rekening, voor de omliggende gemeenten (regio) brengen wij € 20,- in rekening.

Onze regio bestaat uit:

Bodegraven
Hoogmade
Langeraar
Leimuiden
Nieuwe Wetering
Nieuwkoop
Nieuwveen
Noordeinde
Noorden
Oud Ade
Oude Wetering
Korteraar
Rijnsaterwoude
Rijpwetering
Roelofarendsveen
Papenveer
Ter Aar
Woerdense Verlaat
Woubrugge
Zevenhoven

Het bezorgtarief voor piano's wordt in overleg bepaald, maar is minimaal € 75,-

 
Opslagkosten

Producten welke gekocht en volledig betaald zijn en door u zelf opgehaald worden, dienen binnen één (1) week na betaling te worden opgehaald op vertoon van de kassabon. Daarna worden voor elke werkweek of een deel daarvan per product € 5,= opslagkosten (tenzij anders aangegeven) doorberekend.